EMEKLİ OLAN PERSONELİMİZE VEDA EDİLDİ

28 Mar

Emekli Olan Personellerimize Veda Edildi

Yüksekokulumuz personellerinden Öğr. Gör. Muharrem ŞEKER ve Bilgisayar İşletmeni Orhan ÖZKAYA'nın emekliye ayrılmaları münasebetiyle yüksekokulumuzda kendileri için veda programı düzenlenmiştir. Müdürümüz Doç. Dr. Yunus BİÇEN başkanlığında, okulumuz akademik ve idari personellerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, emekli olan personellerimize birimimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, kendilerine plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Müdürümüz yapmış oldukları konuşmalarında, emekli olan her iki personelimize okulumuzda yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalıştığımız süre boyunca kendilerine olan memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Birimimize sırasıyla 28 ve 30 yıl hizmet etmiş Muharrem ŞEKER ve Orhan ÖZKAYA ise konuşmalarında kurumda geçirdikleri süreç içerisinde yaşadıklarını kısaca personelimizle paylaştıktan ve karşılıklı olarak helallik alındıktan sonra, personelimiz ile birlikte katılımcılara pasta ve tatlı ikramı yapıldıktan sonra etkinlik sonlandırılmıştır.

Düzce Meslek Yüksekokulu olarak emekli olan personellerimize, okulumuzda uzun yıllar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, kendilerini her zaman aramızda görmenin vereceği memnuniyeti ifade eder, Bundan sonraki hayatlarında aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar dileriz.