TASARIM BÖLÜMÜNDEN REALKOMA ZİYARET

29 Mar

TASARIM BÖLÜMÜNDEN REALKOMA ZİYARET

27 Mart 2018 Çarşamba günü Düzce Tekstil-Konfeksiyon işletmelerinden biri olan Realkom Tekstil İth.İhr.San. A.Ş nin daveti üzerine, Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Çiğdem DURSUN ÇALIŞAN, Öğretim Elemanları Öğr.Gör.Dr.Filiz DURSUN. Öğr.Gör. Gülden ABANOZ Moda Tasarımı 1. ve2. sınıf öğrencileri (42 kişi), Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ferzan KATIRCIOĞLU, Öğr.Gör. Hasan AKAN Otomasyon ve Elektronik Programı öğrencileri (12Kişi) geziye katılmıştır. Bu ziyaretle olumlu ilişkiler geliştirilip yapılabilecek proje eğitim seminer, 2.sınıf öğrencilerinin stajları, İşletmeye sağlanabilecek istihdam konuları görüşülmüştür. Fabrikayı iş akışına göre öğrencilerimize Realkom Genel Müdürü Mutlu KAYAN ve Yıkama Direktörü Mustafa AKKURT bey bizlerle bizzat ilgilenip fabrikayı gezdirmiş ve işletmeleri ile ilgili bilgiler vermiştir.