KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN ZİYARET

02 Mar

18 Şubat 2017 Cumartesi günü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR Düzce MYO Müdürümüz Doç.Dr. Ayhan ŞAMANDAR’ı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan GENÇ, Yrd.Doç.Dr. Ahmet BEYCİOĞLU, Yrd.Doç.Dr. Faruk ERMEMİŞ, Yrd.Doç.Dr. Hakan POLAT, Müsiad Düzce Şube Başkanı İsa ŞENGÜLOĞLU, Müsiad üyelerinden İsmail ÇAKMAK, Mehmet COŞKUN, Hüseyin AYDIN ziyarete katıldılar.

Kadrosu Sakarya Üniversitesinde olan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Düzce MYO’nun geçmişte kendisininde ders verdiği bir okul olduğunu ve doktora öğrencisi Doç.Dr. Ayhan ŞAMANDAR’ı ziyaret amaçlı geldiğini söyledi. Düzce Üniversitesine çalışmalarında başarılar diledi.

(Fotoğrafların orijinalleri için üstlerine tıklayın.)