YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

18 Eki

Yüksekokulumuz 15 Ekim 2019 tarihinde Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN, müdürlük personeli ve yüksekokulumuz akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda hazırlanan sunum ile Öğrenci Ders Kayıtları ve Danışman Onayları, Oryantasyon Eğitimi, Dönem İçi Stajlar ve Ara Stajlar, Bölümlerin Eğitim Yılı İçinde Yapacakları Faaliyetler ana başlıkları altında tüm personelimizle ilgili konularda istişare gerçekleştirildi.

Değerlendirilen gündem maddelerinden sonra 2019-2020 eğitim yılında tüm personelimize başarılar dileyen Doç. Dr. Yunus BİÇEN başkanlığındaki toplantı sona erdi.

Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunarız.