ELEKTRONİK VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM MATERYALİ TEDARİĞİ

25 Kas

Elektronik ve Otomasyon Teknolojisi Bölümü Öğrencilerimize Eğitim Materyali Tedariği

Okulumuz Elektronik ve Otomasyon Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrencilerimizin laboratuvar çalışmalarında kullanmaları amacıyla Ankara'da  elektrik, elektronik, otomasyon ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren EbruSoft firması tarafından Endüstriyel PLC ve dokunmatik panel hibe edilmiştir. Üniversite-Sanayi işbirlikleri ve Mesleki Eğitime destek noktasında gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü EbruSoft Yazılım Elektronik LTD. ŞTİ.  ailesine yüksekokulumuz olarak teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.