PTT DÜZCE KÜLTÜR ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

26 Nis

PTT hizmet verdiği binalarından bir yenisini daha ekledi. Uzunmustafa mahallesinde Sosyal Bilimler MYO ile Düzce MYO karşısında hem okul öğrencileri hem de tüm Düzcelilere hizmet verecek olan PTT Düzce Kültür Şubesi 25 Nisan 2019 saat 11.00’da yeni yerinde hizmete açıldı.

PTT binasının önüne yerleştirilecek bankamatik ile de öğrenciler ve Düzceliler bankacılık işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirecek. PTT Kültür şubesinin öğrenciler ve akademik-idari personelimiz tarafından para alma-para gönderme ve kargo işlemlerinde sıklıkla kullanması beklenmektedir.

PTT Kültür şubesi hafta içi 08.30-12.30 / 13.30-17.00 saatleri arasında hizmet verecek olup, Cumartesi-Pazar ve resmi günler kapalıdır.

Tüm personelimiz ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

NOT: Adres bildirimlerinde sadece PTT Kültür Şubesi/DÜZCE yazmak yeterli olacaktır.