2019 YILI KURUM İÇİ DEĞERLENDİRME ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25 Ara

Sürekli iyileştirme koordinatörlüğü kontrolünde her yıl gerçekleştirilen kurum içi değerlendirme çalışmaları kapsamında okulumuzu ziyarete gelen çalışma ekibi -16-17 Aralık 2019 tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuza 2 gün süren bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Çalışma ziyareti kapsamında Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ender KAZAK, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Sude SERTDEMİR BALKANCI, Cumayeri Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Sıdıka YILDIRIM, Personel Daire Başkanlığı’ndan Şef Özlem BALDAN ve Cumayeri Meslek Yüksekokulu’ndan öğrenci Çiğdem TOKAY’dan oluşan ekip tarafından okul müdürü, müdür yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları, idari personel ve okulumuz öğrencileriyle iç değerlendirme konuları hakkında birtakım görüşmeler yapıldı.

İki gün boyunca saha ziyareti ve doküman inceleme teknikleri kullanılarak gerçekleştirilen çalışma ziyaretinin sonunda ikinci gün mesai bitiminde çalışma ekibi hazırlamış oldukları raporu okulumuz müdür yardımcıları, yüksekokul sekreteri ve kalite ekibinden akademisyenlerin katıldığı toplantı ile müdürlüğümüze sundular ve rapor üzerine görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ