TASARIM BÖLÜMÜ MODA TASARIMI PROĞRAMINDAN FİRMA ZİYARETLERİ

26 Mar

Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı'ndan Firma Ziyaretleri

Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı hocalarımız Düzce'nin Tekstil-Konfeksiyon İşletmelerinden biri olan Vestimore Tekstil İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş. ye , Düzce İşkur Şube Müdürü Sayın Hasan Ali SUBAŞI beyefendilerle birlikte ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Üniversite-Sanayi işbirliklerinin arttırılması ve Düzce özelinde başarılı işbirliklerinin ortaya konulması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, yapılabilecek proje eğitim seminer vb. konular görüşülmüştür.

Vestimore A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı İbrahim KARAMAN beyefendi başta olmak üzere, tüm Vestimore tekstil çalışanlarına hocalarımıza gösterdikleri samimiyetlerinden ve Üniversite-Sanayi işbirliğine verdikleri önemden dolayı, Düzce İşkur Şube Müdürü Hasan Ali SUBAŞI beyefendiye Üniversite-Sanayi işbirliğinin gerçekleşmesi amaçlı İşkur kapsamında verdikleri desteklerden dolayı, Yüksekokulumuz Moda Tasarımı Programı'nda görev yapan hocalarımız Tasarım Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem DURSUN ÇALIŞKAN, Öğr. Gör. Dr. Filiz DURSUN ve Öğr. Gör. Gülden ABANOZ'a yaptıkları firma ziyareti ve ziyaret sonucunda kurulması amaçlanan işbirlikleri noktasında çalışmaları ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.