DÜZCE GENÇLİK MERKEZİ TARAFINDAN SPOR SEMİNERİ DÜZENLENDİ

07 Mar

Meslek Yüksekokulumuz Spor Komisyonun organizasyonu ile Düzce Gençlik Merkezi tarafından 05 Mart 2020 Perşembe günü saat:13.00’de Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda “Fiziksel, Duygusal ve Zihinsel Gelişim İçin Spor” isimli seminer düzenlenmiştir.

Seminerde Yüksekokulumuz Spor Komisyonu üyeleri Yüksekokulumuzda gerçekleştirilecek olan sportif aktiviteler hakkında öğrencileri bilgilendirmişlerdir.

Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Cahit DEMİR ve gençlik liderleri Ahmet YILMAZ, Kübra GÜNOĞLU ve Bülent HEPER öğrencilerimize Gençlik Merkezinin faaliyetleri, öğrencilerin yararlanabileceği alan ve sosyal aktiviteler ve verilen eğitimler ile ilgili olarak bilgilendirme yapmışlardır.

Bu etkinlik sonucunda Yüksekokulumuz öğrencileri Gençlik Merkezinin olanaklarından faydalanabilecekleri ve okulumuzda Gençlik Merkezi ile iletişim sağlayacak bir Gençlik Ofisinin açılması da sağlanacaktır.

Katılımlarından dolayı Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Cahit DEMİR başta olmak üzere tüm Düzce Gençlik Merkezi ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ