ÇAM KONFEKSİYON YÖNETİMİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

15 Kas

ÇAM KONFEKSİYON YÖNETİMİNDEN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARET

Düzce ve İstanbul başta olmak üzere ülkemizde tekstil sektöründe faaliyet gösteren ÇAM KONFEKSİYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Ufuk ÖZDEMİR ve şirket danışmanı Mehmet GÜLER Yüksekokulumuz’a ziyaret gerçekleştirmişlerdir. İlgili ziyarette okulumuzu temsilen Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN, Yüksekokulumuz Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Çiğdem DURSUN ÇALIŞKAN, Moda Tasarımı Bölümü akademik personelleri Öğr. Gör. Dr. Filiz DURSUN ve Öğr. Gör. Gülden ABANOZ hazır bulunmuşlardır. Ziyarete konu Yüksekokulumuz temsilcileri ve firma temsilcileri ile yapılan toplantıda, Düzce başta olmak üzere ülkemiz tekstil sektörünün güncel durumu, sektörde yapılan Arge faaliyetleri, Şirketin ve okulumuzun ilimiz kapsamında vizyoner çalışmaları, Yüksekokulumuz ilgili program hocalarımızla birlikte yapılabilecek işbirlikleri başlıkları istişare edilmiştir. Taraflarca dilenen iş birliği temennileri ile toplantıya son verildikten sonra okulumuz Moda Tasarımı Bölümü hocalarımız eşliğinde şirket temsilcilerine kampüs alanı ve laboratuvarlar gezdirilerek bilgi verilmiştir.

Yüksekokulumuz Müdürlüğü olarak ÇAM KONFEKSİYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ. yetkililerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.