YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

28 Şub

Yüksekokulumuz 27 Şubat 2019 tarihinde Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN, müdürlük personeli ve yüksekokulumuz akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda hazırlanan sunum ile 2018-2019 bahar yarıyılı faaliyetleri ve Bölümlerin eğitim yarıyılı içinde yapacakları faaliyetler, Okulumuz sürekli iyileştirme faaliyetleri kapsamında yapılması gereken iş ve işlemler, birimimizden emekli olarak ayrılan personellerimiz, birimimize katılan yeni personellerimiz ana başlıkları altında tüm personelimizle ilgili konularda istişare gerçekleştirildi.

Değerlendirilen gündem maddelerinden sonra 2018-2019 eğitim yılında tüm personelimize başarılar dileyen Doç. Dr. Yunus BİÇEN başkanlığındaki toplantı sona erdi.

Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunarız.