DÜZCE ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN OKULUMUZU ZİYARETİ

07 May

18 Nisan 2019 Perşembe günü Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğretmenleri ve 10. sınıf öğrencileri; Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programımızı ziyaret etmişlerdir. Öğretmenler ve öğrencilerden oluşan heyete Moda Tasarımı programımız öğretim elemanları Öğr. Gör.Çiğdem DURSUN ÇALIŞAN ve Öğr. Gör. Gülden ABANOZ eşlik etmişler, okulumuzu, Moda Tasarımı Programı Atölyeleri hakkında yerinde bilgi vermişlerdir. Bugün ortaöğretim seviyesinde eğitim alan ve yarınlarımızın mimarı olacak öğrenci arkadaşlarımıza Moda tasarımı programı hocalarımız tarafından anlatılmış, programın eğitim çıktıları hakkında bilgi verilerek öğrencilerimize tercih edilebilirliği revaçta olan programımız hakkında bilgi verilmiştir. Öğrenci eğitim ve geleceğine değer katmak amacıyla teknik gezi düzenleyerek okulumuzu ziyaret eden Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nin değerli öğretmenleri başta olmak üzere tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.