DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM MEZUNİYET TÖRENİ

02 Tem

Sadece lisans alanında değil, nitelikli ön lisans mezunlarıyla da ülkemizdeki mesleki iş gücü piyasasına katkı sağlayan Üniversitemiz, düzenlediği “2018-2019 Akademik Yılı Mezunları Ön Lisans Birim Mezuniyet Töreni” ile öğrencilerini mezun etti.

Üniversitemiz Stadyumu’nda gerçekleştirilen mezuniyet programına; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Meslek Yüksekokulları Müdürlerimiz, öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Kortej yürüyüşüyle başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını, Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yılı ön lisans mezunları birincisi öğrenci gerçekleştirdi. Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, bu anlamlı günde bir araya geldikleri için gurur duyduklarını ifade etti. Öğrencilerimizin mezun olarak meslek sahibi olduklarını belirten Prof. Dr. Genç, isteyen mezunlarımızın dikey geçişle 4 yıllık üniversite eğitimini tamamlayabileceklerini sözlerine ekledi.

Açılış konuşmalarının sonrasında Meslek Yüksekokullarımızın bölümlerini dereceyle bitiren ve mezun olan öğrencilerimize Meslek Yüksekokullarımız birim yöneticileri tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Yüksekokulumuz ilgili programlarından mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgeleri Müdür Doç. Dr.Yunus BİÇEN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN, Öğr. Gör Seymen ÇİFTÇİ ve bölüm başkanları tarafından takdim edildi.

Programın son bölümünde kep atma törenine geçildi. Büyük heyecan, mutluluk, gurur ve umutla keplerini fırlatan öğrencilerimiz, hayatlarında yeni bir sayfa açarak yeni geleceklerine adım attı.

Düzce Meslek Yüksekokulu ailesi olarak tüm mezunlarımızı ve ailelerini tebrik eder, mezunlarımıza meslek yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.