YÜKSEKOKULUMUZDAN DÜZCE TSO’NUN DÜZENLEDİĞİ SÖZ ÜYEMİZDE ETKİNLİĞİNE KATILIM.

14 Şub

Düzce Ticaret ve Sanayii Odası’nın 7. Meslek Grubu için organize ettiği “Söz Üyemizde” etkinliğine Yüksekokulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN, Moda Tasarım Programı öğretim elemanları; Öğr. Gör. Çiğdem DURSUN ve Dr. Öğretim Üyesi Filiz DURSUN katılmışlardır. Düzce’nin ileri gelen Kamu kurum ve kuruluşlarından temsilcilerin katıldığı toplantıda, TSO 7. Meslek Grubunun temel faaliyet alanı olan tekstil sektörünün dünü, bugünü ve yarını konularında istişarelerde bulunulmuştur. Düzce tekstil sektörü firmalarından katılım sağlayan temsilcilere Kamu Destekleri, İşçi çalıştırma politikaları, Üniversite-Sanayii işbirlikleri kapsamında gerçekleştirilebilecek projeler vb. konularında bilgi paylaşımının sağlandığı toplantı, katılımcıların soru ve önerilerini aktarmalarının ardından sona ermiştir.

Yüksekokulumuz olarak Üniversite-Sanayi işbirliklerinin desteklenmesi ve başarılı çıktılar oluşturulması adına toplantıya bizleri de davet eden başta oda yönetim kurulu olmak üzere tüm Düzce TSO ailesine için teşekkürlerimizi sunarız.