OTOMASYON SEKTÖRÜNDE YENİ GELİŞMELER KONULU SEMİNER

23 Ara

20 Aralık 2019 Cuma günü saat:14:30’da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Mekatro Mühendislik San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Ali Özkan KAYA tarafından Meslek Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Teknolojileri Bölümü ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine “Otomasyon Sektöründe Yeni Gelişmeler” konulu seminer düzenlenmiştir. Seminerde;

• Türkiye’de otomasyon sektöründe gelişmeler,
  • Firmaların istihdam çalışması,
  • Endüstri sektörünün geleceği,
  • Öğrencilerimize tavsiyeler.

Konularında Ali Özkan KAYA tarafından öğrencilerimiz bilgilendirilmiş, geleceğin meslek insanı olma yolunda eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren öğrencilerimize teknolojinin gelişimiyle birlikte sektörde istihdam edilebilirliği yüksek meslek insanlarının nasıl olması gerektiğinden bahsedilmiştir. Düzce Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşan Mekatro Mühendislik San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Ali Özkan KAYA’ya teşekkürlerimizi sunar, iş hayatlarında başarılar dileriz.

DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ