MEVLANA KIZ MESLEK LİSESİ MODA TASARIMI PROGRAMI’NDAN OKULUMUZA ZİYARET

24 May

Meslek Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Moda Tasarım programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Çiğdem Dursun ÇALIŞAN, Öğr. Gör. Dr. Filiz DURSUN ve Öğr. Gör. Gülden ABANOZ nezaretinde 02 Mayıs 2019 Perşembe günü Düzce Mevlâna Kız Meslek Lisesi Moda Tasarımı Programı Öğretmenleri ve 12. sınıf öğrencileri Okulumuza Teknik Gezi düzenlemişlerdir.

Bu gezide Moda Tasarımı Programımızda öğretilen Lectra (Modaris, Marker Making, Marker Manager, Kaledo ) programları ile ilgili bilgiler verilip, atölyelerimiz gezdirilmiştir. Ziyaretçilere okulumuz Moda Tasarımı Programı’nın tanıtımı yapılarak öğrenci kazanımı konusunda dikkatleri çekilmiştir.

Okulumuzu ziyaret eden Düzce Mevlâna Kız Meslek Lisesi Moda Tasarımı Programı Öğretmenleri ve öğrencilerine yaptıkları ziyaret, Okulumuz Moda Tasarımı programı öğretim elemanlarımıza misafirlerimize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.