YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VE MEVLANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET

06 Ara

Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Müdürlüğümüze Ziyaret

İlimizde bulunan ortaöğretim kurumlarından Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Şeref KILDIRAN ve Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Şehabettin YAVUZ ve beraberlerinde iki okulun hocalarından oluşan heyet ile Yüksekokulumuz Müdürlüğü'nü ziyaret etmişlerdir. Ziyarette Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Yunus BİÇEN, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN ve Bilgisayar Programcılığı Bölümü Başkanı Sayın Öğr. Gör. Dr. Enver KÜÇÜKKÜLAHLI hazır bulunmuşlardır. Müdürlük makamında gerçekleştirilen ziyaret toplantısında okullarımız arasında mesleki eğitimin geliştirilmesi ve işbirliklerinin arttırılması konuları okul müdürleri ve toplantı heyetiyle istişare edilmiştir. Toplantıda geleceğin meslek insanlarını güncel teknolojilere daha hakim ve iş hayatına daha hazır olarak yetiştirmek noktasında Yüksekokulumuz ortaklığında ortaöğretimde gerçekleştirilebilecek çalışmalar ve projeler konusunda karşılıklı fikir alışverileri sağlanmıştır.

Gelecekte okullarımız ile yapılacak çalışmalar konusunda genel çerçevelerin belirlenmesinden sonra toplantı, tarafların karşılıklı olarak başarı temennileri eşliğinde sona ermiştir. Yüksekokulumuz olarak mesleki eğitimin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla okulumuzu ziyaret eden başta Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Şeref KILDIRAN ve Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Şehabettin YAVUZ olmak üzere iki okulda da görev yapan tüm hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.