2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİME YENİ BAŞLAYAN DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK “ORYANTASYON EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ.

01 Eki

30 Eylül 2019 tarihinde Konferans Salonunda düzenlenen programa, Müdürümüz Doç. Dr. Yunus Biçen, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve 1.sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Program, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Müdürümüz Doç. Dr. Yunus BİÇEN, Meslek Yüksekokulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek Üniversitemizi ve Yüksekokulumuz ile Düzce şehrimizin tanıtıldığı slayt eşliğinde öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatları boyunca kendilerine gerekli olan bilgileri kısaca aktardı.

Bölüm başkanlarının kendilerini tanıttığı programda ayrıca, Üniversitemizi tüm yönleriyle anlatan tanıtım filmi de gösterildi.

Düzce Meslek Yüksekokulu ailesi olarak Üniversitemize ve Meslek Yüksekokulumuza yeni başlayacak olan değerli öğrencilerimizi tebrik eder, öğrenim hayatları boyunca başarılı olmalarını temenni ederiz.